Oamenii si puterile lor

Imi aduc aminte cum am inceput, de fapt cum am re-inceput acest nou capitol din viata mea, fortat oarecum de esecurile trecutului, conditionat de experientele profesionale mi-am zis ca acum e momentul.

Si chiar a fost pentru ca schimbarea a creat ceva mirific, a creat un brand care uneste oamenii prin sport, un club care se hraneste cu vointa lor, consecventa si placerea de a fi in forma iar in spatele acestui brand sunt oamenii care il fac cu adevarat special.


When the road you’re trudging seems all uphill,
When the funds are low and the debts are high,
And you want to smile, but you have to sigh,
When care is pressing you down a bit
Rest if you must, but don’t you quit.

Nu am creat programul minune care te ajuta sa ajungi de revista in doar 4 saptamani, nu am creat nici promisiuni desarte si in mod sigur nici iluzia unui corp de atlet. In schimb am promis unitate, consecventa si devotament fata de acel tu, tu cu cea mai buna forma fizica indiferent de varsta.

Si multi mi-au spus ca am gresit “promite’le transformari spectaculoase, revistele vand pentru ca oamenii de acolo sunt perfecti, asta vor ei”.

Dar oamenii vor sa fie fericiti, vor acel moment de satisfactie cand dupa zile intregi de epuizare fizica, realizezi ca esti primul pe munte fara sa depui macar efort; vor momente de siguranta fizica stiind ca performanta corpului lor le este mereu la indemana; vor certitudinea unei masinarii fizice gata sa exceleze oricand la comanda; vor sa profite de abilitatile dobandite in viata de personala, mamici mai puternice mental si fizic, femei capabile de eforturi supra-omenesti, parinti pentru care consecventa lor fata de sport devine sursa de inspiratie a copiilor si totul pleaca de la ideea de a ajunge la cea mai buna forma fizica si asta am promis.

“To enjoy the glow of good health, you must exercise”

2018 aduce schimbari majore:

  • cel putin un program nou de 3 luni
  • lansare platforma xtrainer.ro
  • deschiderea unui al doilea studio (Studio Runners by XT360)
  • franciza XT360
  • expeditii cu membrii Hard Workers Club
  • inaugurarea primul nostru BOOTCAMP XT

Whatever you do in life, surround yourself with smart people.

Deci promitem ca experienta XT360 sa fie cat mai faina, performanta si daca inca nu ne cunosti, te provocam sa o faci.

Un an in forma maxima, oameni faini si aveti grija de voi!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *