Forta care iti influenteaza viata.

Majoritatea dinre noi, ne concentram pe modul de a evita durerea si a castiga placerea pe termen scurt si astfel apare durerea pe termen lung.

Sa presupunem ca cineva vrea sa dea jos cateva kilograme si sa inceapa un stil de viata cu mult sport, ca si ritual zilnic. (Stiu ca asta nu ti s-a intamplat niciodata tie, dar hai sa facem totusi un exercitiu de imaginatie!) Persoana respectiva dispune de o multime de motive excelente pentru a slabi:

  • Ea s-ar simti mai sanatoasa si energica
  • Hainele i-ar sta mai bine
  • S-ar simti mai increzatoare in preajma membrilor sexului opus.
  • Invazia de incredere iti va imbunatatii viata personala si profesionala, dandu-ti curajul sa iei decizii, care in mod normal le evitai.

Dar, pe de alta parte, exista tot mai multe motive pentru a evita sa slabeasca :

  • Trebuie sa inceapa o dieta
  • S-ar simti tot timpul infometata
  • Ar trebui sa-si respinga impulsul de a manca
  • Si totusi de ce sa nu astepti pana dupa sarbatori?

Avand motivele echilibrate in felul acesta, multi oameni ar inclina balanta in favoarea tiparului de a amana – placerea potentiala a unui corp mai in forma fiind eclipsata de durerea pe termen scurt a privatiunii alimentare. Pe termen scurt, evitam durerea de a simti un spasm de foame si in locul acesteia ne oferim noua insine acea farama de placere imediata, rasfatandu-ne cu cateva cheesecake-uri dar sentimentul asta de satisfactie nu dureaza mult. Pe termen lung ne simtim din ce in ce mai prost in legatura cu noi insine, fapt ce duce chiar la afectarea sanatatii mentale si fizice.

Orice lucru pe care ti-l doresti presupune sa invingi o anumita durere pe termen scurt cu scopul de a obtine o placere pe termen lung. Daca doresti un corp in forma, mai intai trebuie sa-l sculptezi, lucru care presupune sa invingi durerea pe termen scurt. Dupa ce le-ai facut de suficiente ori, antrenamentele fizice devin o placere.

Hai la IronWill D90!

Programul care te duce spre cea mai buna forma fizica.

Un da de acum, se transforma in increderea ta de mai tarziu.

Inscrieri AICI

Sursa : Trezeste uriasul din tine by Anthony Robbins

HARDER . BETTER . STRONGER . FASTER .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *