fbpx

WE’RE ALWAYS STANDING BY YOU EAGER TO HELP

+40 720 823 823 Strada Ciocârliei 43-45, Cluj-Napoca Mon - Sat 8.00 - 18.00, Sunday CLOSED
Follow Us

Iron Will

Iron Will este despre forță și rezistenta fizică. Agilitate și viteză de explozie. Putere mentala si limite fizice. Iron Will este despre cea mai bună formă fizică și atât.
Programul te ajută să alergi la maratoare, să participi la competiții sportive, să escaladezi munții sau doar să profiți de forma ta fizică in viața de zi cu zi.
Ai 4 antrenamente pe săptămână care te vor ajuta sa te adaptez la efort și să-ti impingi limitele spre cea mai bună formă fizică.

CINE POATE PARTICIPA :

Orice persoană cu o condiție fizică normală, fără probleme de natură psihică sau aflate in imposibilitatea de a efectua mișcări pe toate planurile a aparatului locomotor.

Clase de maxim 10 persoane

Antrenamente modulare cu accesorii SKZL si TRX

Exerciții progresive

4 zile pe săptămână

Inghețare abonament

Dificultate program: intermediari spre avansati

Cât costă un abonament?

Abonamentul pentru un modul are un cost de 250 lei și conține 16 credite valabile 30 de zile. Costul participării la clasele de antrenamente este de 1 credit per clasă.

Când începe programul si cât durează?

Programul începe pe 27 ianuarie 2020. durează 3 luni și contine 48 de antrenamente de la level 4 la 5.

Ce echipamente folosim?

Pe parcursul celor 3 luni, vom folosi TRX, Kettlebell si SKZL.

Vârstă minimă sau maximă de participare?

Nu avem impusă o limită de vârstă dar din experiența noastră după aproape 3 ani de programe, recomandăm celor cu vârsta între 16 ani și 40 de ani fără nici o problemă de natură fizică sau psihică.

Cum îmi activez abonamentul gratuit?

Pentru a scurta procesul de înscriere, trebuie să-ți faci un cont de SPORTIV aici xtrainer.ro, navighează pe pagina cauta și intră pe profilul clubului XT 360, accesează abonamente și activează-l pe cel cu denumirea TRIAL. Du-te la calendar și ai să poti vizualiza clasele de la Iron Will, apeși pe clasa dorita si butonul de inscrie-te.

In maxim 6 ore de la activarea abonamentului te vom contacta telefonic.

Câte clase de antrenamente sunt in fiecare zi?

Zilele de antrenament sunt luni, marti, joi și vineri iar orele la care se țin clasele sunt afisate mai jos. In fiecare zi sunt 6 clase active (08, 09, 17, 18, 19 și 20) iar participanții se pot înscrie la oricare dintre ele.

Înscrie-te pentru o ședință gratuită

TRIMITE