DE CE XT 360 SI NU O SALA DE FITNESS ?

Raspunsul nu cred ar trebui sa fie in a alege din cele doua, ci de a compara beneficiile si a observa in directia care te vei duce :

 • EMOTIONAL  … pentru ca 80% din alegerile tale sunt emotionale.
 • RATIONAL … pentru ca de putine ori alegem strict de ce avem nevoie si nu de ce credem ca avem nevoie.

Poti alege o sala de fitness fara sa stii daca te va ajuta in ceea ce ti-ai propus doar findca prietenii tai sunt acolo sau preferi ambianta tipei de la receptie; poti alege un program de fitness doar vazand rezultatele sau din feedback-ul participantilor ori pur si simplu preferi antrenamentele in grup care ti se par mai motivante.

Toate aceastea sunt alegeri emotionale dar hai sa vedem ce spune partea rationala si cum te ajuta ea sa alegi exact ce ai nevoie :

1. TARGET : te ajuta sa realizezi de unde pleci si cel mai important unde sa ajungi sau unde sa te opresti.

Contrar celor spuse mai sus, targetul trebuie sa fie emotional, sa-ti trezeasca simturi, sa fii sigur ca merita efortul tau din fiecare zi, doar asa te vei motiva sa nu renunti.

2. ANTRENOR SAU NU : am pus alegerea unui antrenor inaintea locatiei pentru ca de multe ori alegem persoana si ce reprezinta ea pentru noi, primul impact vizual e cel care conteaza deci nu am plecat din a judeca emotional si probabil ca asta o vom face si aici.

Ai sa alegi un antrenor daca nu ai experienta ori daca ai probleme fizice sau pur si simplu nu vrei sa te complici cu experimentele pe corpul tau si vrei rezultate imediate. Nu vrei antrenor daca crezi ca tu esti capabil sa intelegi toate procesele si poti masura raspunsul orgnismului tau la efortul pe care il supui.

3. CUM OBTINEM CE VREM ? E prima oara cand intervine partea rationala dar hai sa analizam putin :

Vrei sa cresti in masa musculara ?

 • atunci e simplu antrenorul te va indruma spre o sala de forta, exercitii de hipertrofie, pompare musculara plus dieta calorica pe plus si de aici experimentezi cu corpul tau.

Vrei sa slabesti ?

 • daca ai ales un antrenor personal acela va “trage” de tine pe banda de alergare, bicicleta si alte exercitii fucntionale in care iti vei ridica pulsul pana la limita maxima.

Vrei tonifierea musculaturii ?

 • vei face o combinatie de exercitii intre cele doua cardio-hipertrofie.

Vrei forta ?

 • atunci sunt recomandate exercitii specifice pentru a-ti creste aceasta abilitate.

Indiferent ce vrei de la tine, le poti obtine in sala de forta fara probleme dar ce ai zice daca noi iti dam si alta varianta, mult mai emotionanta si cu rezultate pe masura efortului tau :

 • iti oferim antrenamente cu un antrenor de cel putin level 2
 • antrenamente de grup Personale sau Multilevel unde pe langa faptul ca ai sa cunosti oameni faini, ai sa te simti in largul tau printre ei, pentru ca targetul lor e acelasi ca si al tau.
 • acces gratuit in platfoma noastra de fitness XTrainer.
 • rapoarte de performanta.
 • sesiune de masuratori si teste.
 • targetul nostru pentru tine este stabilit inainte ca tu sa incepi programul si rodul muncii noastre este ca tu sa ajungi acolo, indiferent de varsta, conditia ta fizica sau problemele tale personale, vrem ca tu sa ajungi la cea mai buna forma fizica a ta, asta vrem noi.

De ce vrem asta ? Pentru ca odata ajunsi acolo, vei regasi exact ce vroiai tu de la tine, vei aveai forta, flexibilitate, mobilitate, viteza de reactie, viteza de explozie a organismului de la sol, rezistenta fizica, iti imbunatatesti relatia creier-picioare, agilitatea si toate aceste abilitati sunt demne de un sportiv adevarat si aici vrem sa ajungi.

Pentru acele abilitati am creat planuri de antrenamente multilevel de 30  sau 90 de zile in care sub supravegherea noastra ai toate sansele sa profiti de ele in ziua de zi cu zi :

 • La urmatoarea calatorie pe munte cu prietenii, ai sa observi ca nu mai obosesti, respiri mai usor si ajungi primul in cele mai faine locuri.

 • Daca inainte simteai ca cei doi copii ai tai te epuizau fizic, acum le faci fata cu brio, ba dimpotriva, tu esti cea care simte ca are nevoie de extra-miscare deci capeti titulatura de SUPER-MAMICA

 • Ai pierdut taxi-ul si trebuie sa ajungi urgent la 3 km distanta ? Nu-ti face griji, pentru asta te-ai antrenat, am vrut ca procesul de alergare sa faca parte din rutina ta zilnica fara ca tu sa depui efort ci doar placere (si asta fara sa te punem sa alergi vreodata). Ai sa ajungi acolo fara sa transpiri, ai sa respiri absolut normal si nu vei arata nici cel mai mic semn de epuizare fizica.

 • Practici un sport la nivel de amatori sau semi-profesionist ? Ai sa fi suprins de abilitatile tale, dupa doar 3 luni, obisnuieste-te cu senzatia de a fii cel mai bun.

 • Daca iti regasesti placerea in arta de conduce dar drumurile lungi te obosesc si-ti provoaca dureri de spate, acum poti sa uiti de ele, e prima oara cand te vei bucura de drum fara sa te opresti din cauza durerilor lombare.

Cam asta face programul XT 360, iti dezvolta abilitati de sportiv, pentru ca am preluat cei mai bun din sportul de performanta si l-am adus la nivel de fitness, impreuna cu toate beneficiile lui.

“If you aren’t going all the way, why go at all ?”

Si pentru ca suntem siguri de ce promitem atunci oferim si o garantie de 3 luni in care daca tu nu esti multumit de ce ai reusit, noi iti dam banii inapoi.

HARDER . BETTER . STRONGER . FASTER .

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *